19 Mar 2008

Queen - Las Palabras de Amor (Demo)

7 comments:

zmeura said...

ca de obicei, speechless.

Cinabru said...

Asa este, suna extraordinar. Personal, prefer acest demo variantei de pe Hot Space. Ciudat ca Hot Space a fost cel mai blamat album Queen, desi are numeroase piese bune. Poate prea experimental pentru ce facusera pana atunci, dar in nici un caz un album slab.

zmeura said...

cred ca a fost o trecere prea brusca si atunci l-au perceput ca neadecvat, probabil. nu stiu ce a fost in capul lor, al criticilor, of course.

incerc sa fiu obiectiva, pentru ca mi-e usor sa spun ca pt mine ei sunt cei mai tari. dar, da albumul are o gramada de piese bune.

Cinabru said...

Are. Pentru mine cel mai slab din anii 80 ramane The Works, chiar daca sunt cateva piese excelente. Dar ca imagine, masterizare si tot, a fost cel mai slab. Nici macar turneul The Works nu a fost ceea ce ar fi putut.

Ameer said...

Since you're a ig Queen fan, ce zici de albumul + turneul cu Paul Rodgers? Si, in general, ce zici de Paul Rodgers? :D
Eu am vazut doar vreo 2 piese live cu el, si am fost extrem de dezamagita. Nu ma asteptam sa se ridice la nivelul lui Freddie (ma rog, cand e vb de Queen, nimeni nu se ridica la nivelul lui Freddie), dar mi s'a parut chiar slab de tot....

drakar said...

Cum Cinabru a mai publicat (dupa o lunga pauza) ceva cu Queen, imi bag si eu repede nasul: un demo foarte fain, intotdeauna mi-a placut piesa asta. A propos de ce spune Ameer: ascultatorii de Queen au tendinta sa-l compare pe Paul Rodgers cu Freddie, si cred ca toti o facem (cel putin inconstient) si suntem in primul moment dezamagiti, insa ar trebui sa intelegem ca o astfel de comparatie nu-si are rostul pentru ca nu mai e vorba de Queen (n-as mai fi pastrat numele Queen in locul lor). Am renuntat la a mai fi dezamagit. Il respect pe Paul Rodgers pentru ca nu incearca sa-l imite pe Freddie si-si pune propria amprenta asupra pieselor (una deloc neinteresanta). Abia astept sa inceapa turneul, vreau sa-i vad neaparat.

Cinabru said...

Ameer : Paul Rodgers mi se pare o alegere teribil de neinspirata pentru Queen. Iar viitorul album va fi mai mult ca sigur dezamagitor. Si mie mi s-a parut la fel de slab. Foarte slab.

Drakar : nu spun ca nu m-as duce la un concert Queen, chiar si cu Paul Rodgers. Dar nu pot sa nu fiu dezamagit de alegerea lor privind noul vocal. Este imposibil sa il inlocuiesti pe Freddie, dar nici Rodgers nu este potrivit pentru o alternativa.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...