3 Feb 2009

Scrumiera pentru pipa (Humidor trademark)

Inspirat de o idee a lui Humidor, postata aici, m-am apucat sa imi fac si eu o scrumiera pentru pipa. Foloseam una simpla, din ceramica, veche si un pic ciobita, fara dop de pluta, mai mult cu valoare sentimentala.

« Ingrediente » : una bucata tavita din lemn (5 lei), un dop de pluta (de la intalnirea Pipa Club) si un tub de Picatura. Lipit, asteptat 15 minute, acum am o scrumiera pentru pipa, cu logo Zarea. Humidor, mersi pentru model. Arata bine.

Rasfoiti mai mult forumul, sunt multe idei si povesti interesante despre pipe si tutunuri. Cred ca am pus si eu vreo doua review-uri mai demult.

7 comments:

DeMaio said...

Băăăăăăăăiiii, vreau şi eu pipăăăăă! Măcar că bag mai puţin tutun în mine :))

Baaron said...

DeMaio, te asteptam Vineri 6 Februarie orele 17.00 - 21.00 la Caffe Bononia - Calea Plevnei nr.62...ai de la mine o pipa Capitol Estate in excelenta conditie, numai buna sa incepi sa descoperi tainele pipatului...tabac de pipa de asemenea vei avea de degustat la discretie, tinand cont de faptul ca se imparte comanda nou sosita din Germania...Vorba aia "Eine Gute Dinge Sind Drei...o pipa, un tabac bun si o discutie interesanta"....

DeMaio said...

@Subsonique - Eu ce să mai spun după asta? Doar că fac tot posibilul să ajung şi că-ţi mulţumesc din suflet. Cum cred că o să fiţi amabili şi blânzi cu mine, până apuc să deprind lucrurile, promit că las acasă pachetul de Kent 8 :)
Numai să pot ajunge, nu ţine doar de mine :)

Baaron said...

DeMaio
Pacat ca nu ai putut sa vii, ti-am adus la alegere 2 pipe, un Capitol Horn si un Jean Claude Bent Apple, ambele estate, in conditii excelente...ramane pentru data viitoare....hai ca de abia asteptam sa te introducem in lumea tabacurilor de pipa...A bientot !

Cinabru said...

Deja incepe sa semene a messenger :) Demaio, du-te domnule pe forum si vorbiti acolo, ca sa vezi ce ai pierdut.

humidor said...

As spune ca a iesit superba, dar o sa se creada ca ma laud.

Asteptam si niste review-uri de la tine, cu noile tabacuri probate :)

Acum ca ai si scrumiera care-ti incanta privirea, poti lasa pipa sa se odihneasca in ea in timp ce-ti tastezi impresiile pentru eternitate.

Cinabru said...

O sa incerc, din pacate weekend-ul a fost cumplit de aglomerat, abia acum mi-am deschis mailul. Zilele urmatoare...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...