9 Sept 2011

În absență

Plecat să mă cunun. Revin imediat.

11 comments:

Jovi said...

Ce???

http://yukiame.wordpress.com/ said...

casa de piatra atunci :)

Lavinia said...

O, ce frumos... Felicitari, casa de piatra sau cum s-o spune.

Cinabru said...

Dupa sapte ani de la casatoria "civila" cam venise momentul sa fim in randuiala si cu Biserica. Asa ca am plecat undeva prin nordul Moldovei. Si ne-am pus cununiile :) Exact cum ne dorisem, undeva la tara, biserica mica si frumoasa, preot pe masura, doar nasii, copiii si doi vecini din zona. Nunta perfecta. Va multumim tuturor.

Maya said...

Felicitari! Multi ani fericiti impreuna.

Cinabru said...

Multumim frumos. Adevarul este ca simteam nevoia sa facem si cununia.

Rontziki said...

Felicităăări! Cred că, pentru cine simte dorinţa de a se cununa religios, acesta este momentul esenţial, emoţionant al nunţii!

Bine că a apărut şi explicaţia până am reuşit eu să recuperez la citit blogurile, că rămăsesem puţin cu gura căscată la anunţ :)) ştiindu-te om serios, că soţie şi copii :)

Maria said...

Felicitari!
Excelenta alegere.
Noi am facut cununia la Cheia, langa Moeciu, doar noi, nasii, copiii si parintii. A fost minunat (nu ca te interesa ce-am facut noi, dar simteam nevoia sa ma laud :p)

Cinabru said...

Rontziki: acuma cat de serios sunt ramane de discutat :) Incerc sa nu fiu, mai ales ca trec printr-o perioada in care fara simtul umorului cred ca fac rost de o arma si ma vedeti la stiri. Enfin... Ce conteaza e ca a iesit exact cum speram. Si multumim.

Maria: multumim frumos. Asa am vrut sa facem, chit ca vom fi starnit niste ostilitati si reprosuri printre cunoscuti si alti membri ai familiei. Dar atat timp cat noi ne-am simtit bine, cui ii pasa. Lauda-te, ca daca nici cu momentele cand suntem fericiti nu ne laudam...

Bia said...

Sublim. Atat!

Cinabru said...

:) multumim frumos.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...