2 Oct 2007

Demonoid is back !

Freddy’s back, Freddy’s back… Obsedantul refren din NOES se potriveste si aici, inlocuind Freddy cu Demonoid. Cel mai fain tracker de torente, cosmarul organizatiilor pentru protejarea drepturilor de autor, s-a intors si este din nou online. Potrivit anuntului postat pe site, in urma presiunilor din partea CRIA, cei de la Demonoid au decis sa mearga mai departe, restrictionand accesul celor din Canada. Touche, mr pussycat !

Cine vrea sa se riste si sa ia niste torente, sa bage ca ursul, pentru ca nu se stie cat mai are ocazia. Si daca puteti lua originalul, luati originalul. Daca merita.

5 comments:

Hellene, tomata cu scufiţă said...

Iaaaaa, uite cine instiga lumea la download. :P Din pacate e singura metoda de a face rost de anumite chestii. ;) Io nu l-am incercat pana acum, ca folosesc mai mult DC++. :D Da' sa nu mai zici la nime'. ;;)

Cinabru said...

Nu-mi place DC deloc, pt ca ce caut eu nu gasesc sigur aici, doar pe torente. Si cum sa instig io la download ilegal, cum se poate asa ceva ... Cand oi gasi in Romania ce iau de pe Demonoid, atunci renunt. Oficial. Si foarte serios. Pana atunci...

Anonymous said...

Oi fi si tu un "haiduc modern" cum zicea un personaj dragutz din seria BD

Cinabru said...

Haiduc nu sunt, dar ce sa fac, sunt nevoit sa iau comixuri, ceva horroruri vechi si mai ales bootleguri. Nu e ca si cand as gasi asa ceva de cumparat. Sau, daca vrei, e haiducie online.

demaio said...

Hellene, să nu te superi, poate că download-ul de pe dc este mai facil, dar eu zic sincer că a cam început să fie inutil. La fel ca şi IRC-ul, pe care au mai rămas kinder-ii fugiţi la i-cafe cu banii de pâine...
Cred că tracker-ele merită atenţie, mai ales că, în cazul demonoid-ului, chiar avem ce lua.
No heartfeeling, da, Hellene? :d

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...