23 Jun 2009

Bruce Dickinson - Tears of the Dragon

Au trecut mai bine de 15 ani de cand a aparut piesa asta. Si ce album a fost Balls to Picasso. Enjoy...

8 comments:

DeMaio said...

Şi ce vocal este Bruce, şi ce bine sună toate solo-urile lui, şi ce dracului s-a dus Maiden când a plecat el şi ce bine şi-au revenit o dată cu întoarcerea sa...
Şi tot aşa.
Bruce rulz.

Cinabru said...

Scream for me, Romania :)

Varianta asta mi s-a parut chiar mai buna decat cea de pe album. Si da, Maiden fara Bruce - it's gay. Si acuma cu Bruce rup direct. Poate mai vin la anu'.

sorin said...

Mai am si acum caseta cu Balls to Picasso.
Revenirea lui Bruce la Maiden o fost una din marile bucurii.
Concertul de la Bucuresti se incadreaza mult mai sus fata de marile bucurii. Ar fi grozav sa mai avem parte de un concert cu Maiden.

feeria said...

Am ascultat piesa asta pe o compilatie, "Metal Ballads vol. X". :D :D Parca era si piesa lui Ozzy acolo, "If I close my eyes forever". De cand n-am mai ascultat...

Cinabru said...

Sorin : pentru mine a fost una dintre cele mai importante zile din existenta de pana acum. Balls to Picasso l-am avut si io, pe caseta luata din Romana, dar se auzea decent. Si da, Maiden fara Bruce a fost...nu prea inspirat.

Feeria : da, si Ozzy... Nici nu-mi vine sa cred ca au trecut toti anii astia si inca mai ascult piesele astea. Si inca au acelasi efect.

camir said...

Superb moment, pentru noi, cinabru!

Cinabru said...

Pentru noi toti, Camir, pe modelul propus de catre DeMaio m-am gandit sa ascultam muzica, nu prostiile de azi. Si cum cu genul asta am crescut... O sa mai vina.

insemnari din subterana said...

Am fost la concert Iron Maiden anul trecut. Un vis bifat pe My bucket list. Cel mai mult îmi place vocea lui Bruce în Man of sorrows. Mă bucur de fiecare moment Dickinson, oricum, orice ar cânta."We are navigating on the seas of life...you made me this character: the ghost of the navigator..."

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...