3 Sept 2009

WASP in concert la Bucuresti

via DeMaio

Bucuresti, Sala Agronomia, 16 noiembrie. Am mai fost acolo la concertul King Diamond, conditiile sunt decente si se aude suficient de bine. Si in plus stiu ca in secunda in care Blackie va fi pe scena nu va mai exista nimic din ce e in jur. Doar WASP. Si din ce am vazut in inregistrari, va fi unul din acele concerte pe care nu le poti povesti cu adevarat, doar trai.

Nu stiu cum va fi ultimul album, Babylon. Poate sa fie foarte bun sau foarte slab. Nici nu mai conteaza. Pentru mine WASP va ramane una dintre trupele de suflet. Una dintre trupele care au fost mereu alaturi de mine atunci cand am avut nevoie, trupa care a scos un album genial numit The Crimson Idol (si nu numai), trupa care mi-a dat de multe ori forta si tristetea necesare pentru a face inca un pas.

Iar Blackie Lawless... Blackie este Blackie. Este omul care ne-a oferit Sleeping In the Fire, Hold on to My Heart, Wild Child, Hallowed Ground, U, Forever Free, Keep Holding On, I Can’t. Si multe altele. Ne-a dat enorm de mult. Nu am gasit nici un album WASP care sa nu aiba macar o piesa aparte. Nici nu vreau sa-mi imaginez cum ar fi o calatorie in labirintul plin de oglinzi sangerii din mintea sa. Adica vreau. Dar nu cred ca pot.

Mai multe detalii despre concert pe pagina organizatorilor.

7 comments:

DeMaio said...

Să vină muzica la Bucureşti :)

widowmaker said...

S-a confirmat, canta in Agronomie?

DeMaio said...

@widowmaker - Pe site-ul de MySpace al lui WASP aşa se spune, Agronomia Hall :)

Garm said...

Oho ... WASP ar fi un alt vis devenit realitate dupa Manowar si Motorhead. The Crimson Idol este albumul meu preferat.

achilianu said...

Salut!
Vrei sa facem schimb de link-uri? Daca esti de acord atunci lasa-mi un comment in care sa imi spui cum vrei sa te trec in blogroll. Pe mine poti sa ma treci Achilianu
sanatate...

brontozaurel said...

E confirmat si pe waspnation.com acum :D De-abia astept sa se puna in vanzare biletele

Cinabru said...

DeMaio : sa vina

Widowmaker : asa se pare.

Garm : si al meu, dar in rest am gasit pe fiecare album ceva fain.

Achilianu : nu fac schimb de linkuri, dar o sa ma uit pe blogul tau. Daca imi place si se potriveste, sigur ca te trec in blogroll.

Brontozaurel : in concluzie ne vedem acolo.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...