9 Jun 2011

IT - editie aniversara

La 25 de ani de la prima editie, Cemetery Dance Publications scoate pe piata editia aniversara a celui mai bun roman Stephen King, IT, tradus la noi (exceptional) ca Orasul BantuIT. Potrivit prezentarii, este o editie hardcover de lux, peste 1000 de pagini, format mare, cu supracoperta, aproape 30 de ilustratii interioare realizate de Alan M. Clark si Erin Wells, o noua prefata semnata de King in care povesteste cum a ajuns sa scrie cosmarul clovnului Pennywise. Au fost anuntate trei variante ale editiei. Cea mai scumpa, la 2000 de dolari, este seria de 52 de exemplare de lux, semnate de Stephen King si de toti graficienii, este deja epuizata, potrivit celor de la Cemetery Dance Publications, care au primit mai multe precomenzi decat estimasera. La fel si a doua versiune, de doar 475 de dolari, tiraj de 750 exemplare. Mai este disponibila editia "simpla", la 125 de dolari. Iar cartea inca nu a intrat in librarii :)

Clar imi este cel putin momentan inaccesibila, dar tinand cont ca acesta este Stephen King-ul preferat chiar mi-as dori o editie de lux. Cine stie, poate altadata. 

Mai multe informatii aici, pe pagina celor de la Cemetery Dance Publications. 


2 comments:

dragoş c said...

filmul dupa carte m-a ingozit ingrozitor! :(

Cinabru said...

Filmul a suferit de principala boala a ecranizarilor dupa King : a pierdut mult, foarte mult din carte. Productie de televiziune, renumeratie mica, spatiu restrans. eliminari necesare. Dar Curry in rolul lui Pennywise a fost extraordinar, si mi-a dat cosmaruri cand l-am vazut prima data, undeva prin '92-93 (cred). Se pregateste un remake, lucru de care ma tem. Ar fi mai interesanta o serie de televiziune, pe care i-as da-o lui Darabont, clar. Dupa ce a facut pana acum e singurul care ar reusi sa faca ceva bun.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...