3 Jun 2014

A sosit Mr Mercedes


Deocamdată în versiune Kindle, probabil și softcover în viitor dacă o să-mi placă. Și sper să-mi placă, deși Dr Sleep nu a fost chiar ce mă așteptam. Precedentul Joyland a fost o plăcută surpriză în schimb. Există și dezamăgiri, oricât ar fi de greu de crezut. Iar dacă se va dovedi un Stephen King memorabil... va fi cel inspirat de o femeie cuprinsă de mizantropie augmentată de sigla McDonalds. L-am așteptat destulă vreme oricum. 


Singura problemă e că m-a prins în mijlocul unui Richard Laymon destul de bun, Darkness Tell Us (deși încep să cred că autorul în cauză are o obsesie pentru munțomani improvizați și drumeții) pe care nu prea aș vrea să îl abandonez. Așa că Mr Mercedes va urma probabil spre sâmbătă.  

PS: coperta nu-mi inspiră prea multe, dar cine știe. 

3 comments:

Anonymous said...

Neaparat vreau recenzie!!! :)
Abia astept sa aud din gura ta daca-i buna de ceva au ba!
Din pacate la ce vraf de carti am de citit, Stephen King e lasat, saracu, undeva pe planul doi. Ceea ce inseamna ca toata baza mea e-n tine. :)

Cinabru said...

Este ok, dar prin nimic memorabil. Nu e o dezamagire neaparat, pur si simplu este lipsit de farmec. Sau ca sa nu supar pe nimeni e un thriller corect si nimic mai mult. Mediu.

Anonymous said...

Well, a fair opinion always matter. :) Si am incredere in opinia ta, nici nu stii. :)

O traducere se anunta?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...