17 Jan 2010

Tema noua

E gata. Asa ar trebui sa arate, cel putin o perioada. Pana cand iar ma plictisesc si simt nevoia unei schimbari. Acum am ales ceva mai dinamic, ceea ce nu inseamna ca voi gasi si timpul necesar pentru a scrie mai des. Nu mai am timp nici de citit, dar ce sa fac. Daca nu mi-a placut scoala...

Sper ca va place tema. Si nu uitati ca a aparut deja volumul 3 din 1001 de nopti, deci undeva spre sfarsitul verii (dupa calculele mele de autist matematic) ar trebui sa am in sfarsit seria completa.

Daca am uitat sa pun pe cineva in blogroll, rog sa-mi lase un comentariu sau sa-mi dea un mail. Mai sunt cateva bloguri de adaugat, sper sa apuc maine.

10 comments:

insemnaridinsubterana said...

Dragă Cinabru, mie îmi plăcea blogul cum era înainte...Dar înţeleg şi nevoia unei schimbări. Sănătoşi să fim, să ne citim şi auzim! Teodora

Mi Hai said...

Subscriu. Se poate face şi o versiune pentru noi, conservatorii? :)

Jovi said...

Sa-ti fie de bine...arata frumos, desi parca si mie imi placea mai mult celalalt (doar am preluat si eu tema pentru blogul meu de pensii)...
Insa articolele tale interesante conteaza mai mult ;)

ama said...

mie imi place. arata tare bine :)

krossfire said...

Le vazusem pe toate la un librar dar inca nu-s convins. Merita ? (Le pot cumpara si de la colegi)

Cinabru said...

Insemnaridinsubterana : daca nu ma apucam de experimente si nu stricam tema, o mai lasam. Dar asa am zis ca decat sa o pun din nou, mai bine alta. Dar promit sa scriu mai des si mai bine.

Mi Hai : of, nu as mai schimba-o acuma, mai ales ca o vazusem si pe alte cateva bloguri. Pe asta inca nu. Dar treci la liberali, domnule, alege schimbarea :)

Jovi : multumesc mult. Acuma mi-am propus sa nu o mai schimb decat in eventualitatea cumpararii unui domeniu. Desi cred ca lumea s-a obisnuit cu cinabru.blogspot.com. Lasa, chiar daca nu e asa vintage, sper sa ma revansez prin continut.

Ama : in sfarsit un aliat :) Sa stii ca iti citesc recenziile cu mare placere si interes.

Krossfire : daaa, este traducerea Gramescu, cea aparuta in Bpt in doua serii inainte de 1989. Este superba, pur si simplu superba, si singura integrala in romana. Pacat ca Gramescu nu a avut atunci acces la editia Burton, considerata cea mai buna de limba engleza, dar a folosit o editie franceza, una rusa si una germana. Plus ca volumasele arata exceptional. Te rog eu sa le iei.

Nici daca lucram la Erc Press nu eram asa pasionat :)

Adina said...

Daaaa, sa scrii mai mult :) Aprob pozitiv. Tema ti-am spus deja ca imi place.

Gingasia said...

Aveti un look nou, felicitari!ce template folositi?

Rontziki said...

Daaa, îmi place f mult tema asta! :) A apărut între timp şi vol 4 la O mie şi una de nopţi, le scot destul de repede, mai că nu apuc să le iau...

Cinabru said...

Adina : o sa incerc, mai mult nu pot sa promit.

Gingasia : acum nu-mi aduc aminte site-ul de pe care l-am luat. Il caut acasa si deranjez cu un mail si link.

Feeria : ma bucur ca ti s-a parut interesanta. Cauta si la Nemira si (mai ales) Paralela 45, au scos carti foarte bune pe subiect. A aparut recent si ceva la Steaua Nordului, Tarotul de la A la Z, cartile mi s-au parut frumos facute.

Rontziki : mai repede decat apuc eu sa updatez. Am zis sa nu mai schimb in postare, dar am luat deja cartea. Sper sa se tina de treaba si sa avem in sfarsit toata colectia.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...