15 Jul 2007

Cine este Cinabru ?

Inceputurile sunt intotdeauna cea mai dificila parte a unui text, la fel ca si titlurile. Nu am fost niciodata prea bun la astea. De fapt, Cinabru nu poate spune ca a fost vreodata cel mai bun sau relativ bun in vreun domeniu, ceea ce nu l-a impiedicat sa supravietuiasca si sa comita niste acte anti-sociale, pseudo-culturale si relativ perverse, in varii arii de expertiza.

Cinabru exista si nu prea, Cinabru se teme de clovni, Cinabru ar vrea sa fumeze si nu-l lasa nevasta (preferabil Pall Mall), Cinabru are un pui de Cinabru si inca unul pe drum, Cinabru asculta Black Metal sau Queen si pop de anii 80, Cinabru lucreaza ca redactor (oarecum), Cinabru colectioneaza filme, comixuri, muzica si mai ales carti, Cinabru nu are niciodata bani la el, Cinabru nu suporta pantofii, Cinabru iubeste animalele si detesta oamenii in particular si umanitatea in general, Cinabru se joaca uneori ca idiotul Colonisation, Baldur's Gate sau Jagged Alliance (dupa care se jura ca se lasa), Cinabru este uneori frustrat de viata imprejmuitoare, Cinabru ar fi vrut sa faca multe alte chestii dar l-au invins destinul si lenea, Cinabru are multe alte proprietati, calitati si defecte, dar despre astea mai incolo, Cinabru si-ar pierde tot timpul prin librarii si anticariate (dar n-are timp), Cinabru se uita la filme cu prostii, Cinabru se plictiseste, Cinabru este undeva in adancul tau si ti-e rusine cu el, Cinabru e-n toate si-n cele ce sunt.


Ce conteaza este ca Cinabru se pare ca exista (asteptam rezultatele de laborator), si mai nou, de parca nu a facut destule tampenii, se apuca si de blog, daca reuseste sa invete cum se foloseste dracia asta. Blogul lui Cinabru va avea, cel putin ca proiect, mai multe chestii : carti, muzica, filme, idei tampite, proiecte de stat iarna pe olita, tigari, vedete porno, starlete mioritice, Animal Planet, si o droaie de alte stupiditati.

O fi bine, o fi rau ? Cinabru nu poate spune, si pana nu il salta, mai rezista. Si cand o fi sa-l salte, promite sa reziste la bulau sau la balamuc, sa faca greva foamei, sa se declare Adolf Hitler si sa imparta cu generozitate invitatii in statiuni obscene sau bancnote africane dubioase.

Bine ati venit in lumea lui Cinabru... Scapa cine poate, si cruce de aur cu voi

3 comments:

Deea said...

Piticul Cinabru?

Dan said...

Al naibii sa fiu, tocmai am descoperit ca eu sunt Cinabru... :)

Cinabru said...

Suntem inspaimantator de multi in cazul asta. There can be only one !!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...