24 Jul 2007

Ride into the Dark - Tara von Neudorf

Artline.ro anunta deschiderea noii expozitii Sorin Tara, sambata, 28 iulie 2007, ora 18.30 la Centrul Educational Interetnic pentru Tineret (Burg Hotel), Str Bastionului, Nr 4 - 6, Sighisoara. Publicul va putea vizita expozitia organizata de Anaid Art Gallery in perioada 27 iulie - 12 august 2007, intre orele 12 - 20.

"Ride into the Dark - Tara von Neudorf" este prima expozitie a controversatului artist, dupa o absenta de doi ani din peisajul expozitional al Sighisoarei, in aceeasi maniera care l-a facut cunoscut. Potrivit organizatorilor, "Ride into the Dark" este o deschidere, o fantă spre o lume macabră plină de mister şi magie neagră, plină de orori şi tenebre. Oroarea ca mijloc de expresie artistică devine adesea un leitmotiv în creaţia lui Tara, identificându-se în cele din urmă cu însuşi proiectul şi crezul sau artistic.
Curator: Diana Dochia

Cinabru a avut placerea de a-l intalni pe Sorin Tara cu vreo doi ani in urma, si poate garanta ca tipul este cel putin fabulos, personajul egaland artistul. Pentru cei care pot ajunge la Sighisoara si nu cunosc stilul lui Tara, pregatiti-va pentru un soc. Dar unul foarte placut. Mai tineti minte scandalul cu grupul de artisti parati de Vadim ca isi bat joc de Stefan cel Mare si Sfant, "degraba varsatoriu de sange nevinovat" ? E, Tara era unul dintre ei. Si nu numai atat ...

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...