9 Nov 2007

Demonoid – RIP

In ultimele luni popularul tracker de torrente s-a purtat ca un personaj din Return of the Living Dead : a fost inchis, a inviat, a fost mutat, a fost iar online, a cazut, si-a revenit, s-a facut mentenanta, iar a tupait in sus. Numai ca de aceasta data, dupa ce scrie aici, s-a cam terminat. Definitiv. Mesajul peste care dai este suficient de clar :
The CRIA threatened the company renting the servers to us, and because of this it is not possible to keep the site online. Sorry for the inconvenience and thanks for your understanding.

Unele voci spun ca Demonoid va reveni totusi, la un moment dat. Putin probabil. Si chiar daca se intampla, o sa cada iar. Vin vremuri grele. M-am resemnat. Desi presupun ca cel putin saptamanal voi mai incerca sa incarc site-ul. Ca atunci cand esti tentat sa suni o iubita care te-a parasit. Demonoid – Game Over.

3 comments:

djerzinski said...

uiti un lucru: numele trackerului e demonoid. un demon nu poate fi niciodata exorcizat cu adevarat. prin urmare, cred ca si acest demon(oid) nu va fi invins, ci va proceda la fel ca thepiratebay: va migra spre tari cu legislatie mai blanda sau tari unde amenintarile CRIA impotriva celor care detin serverele sunt apa de ploaie.

Cinabru said...

Ar fi a nu stiu cata oara. Se pare ca pana la urma fondatorii au ales sa renunte la toata povestea (se vorbeste de un santaj de gen : renuntati, sau puscarie, ca avem nume, adrese, tot). S-ar putea sa fie un simplu zvon. Dar fara Demonoid io chiar ma simt tare singur.

demaio said...

Cinabru, Demonoid va reveni. Imaginea este mult prea mare, ca să îşi permită să nu profite de ea. Fie că vor pleca în China, fie că vor veni în...România, eu sunt sigur că lucrurile se vor pune la punct. Mai ales că, din comunicatele afişate, am înţeles că tracker-ele nu au fost afectate. Aşa că nu ne trebuie decât să aşteptăm. Şi Pirate Bay-ul au încercat să-l facă praf şi uite că nu are nici pe naiba.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...