2 Sept 2007

Despre carti, tomate cu scufita si TVR

Dupa ce decizia TVR de a mai taia din grila de programe ultimele pasari Dodo ale emisiunilor culturale, taind Lumea citeste si Nocturne, a infuriat minoritatea care mai si citeste, printre altele (da, mai exista), bloggerii au trecut la contraofensiva. Cea mai simpla si interesanta idee este, din nou, marca Terorism de cititoare. Lucia propune ca marti, 4 septembrie 2007, ora 19.00, cat mai multi bloggeri sa se intalneasca la intrarea din Strada Pangratti, unde pur si simplu sa citeasca fiecare macar o pagina dintr-o carte preferata, noua, greoaie, placuta, etc.

Asadar, marti, ora 19.00, intrarea din strada Pangratti a TVR. Nu uitati sa aduceti fiecare o carte. E un protest suficient de elitist si de inteligent pentru a fi pe placul nostru si pentru a enerva bruma de minte din capul altora. Cine poate sa vina, foarte bine. Cine nu, sa-si anunte prietenii, sa posteze pe blog, si toate celelalte.

In acelasi plan am avut placerea de a descoperi blogul unei cititoare pasionate, Hellene, tomata cu scufita. OK, de fapt ea m-a descoperit prima si vreau sa ii multumesc pentru cuvintele frumoase scrise despre blogul meu. Hellene scrie bine, scrie cu nerv, scrie cu umor, si in restul timpului mai si citeste, in principal carti importante. Merita citita.

Sper ca saptamana viitoare sa fie mai buna si mai putin obositoare pentru toti. Cinabru are nevoie de multa odihna, dar nu prea sunt sanse.

2 comments:

Hellene, tomata cu scufiţă said...

Iti multumesc pentru cuvintele frumoase si va doresc mult noroc cu TVR-ul. Emisiunea chiar merita sa continue. As fi participat si eu daca eram bucuresteanca. :P

demaio said...

Merită din plin, să ştii. Bravo. Şi mulţumesc.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...