29 Jun 2008

Back from the dead…

A fost o vacanta destul de lunga, dar nu suficient de lunga pentru a pune totul la punct. Am mai citit ce se mai intampla pe bloguri, am ratat ceva evenimente si subiecte, o leapsa sau mai multe, mi-am mai luat niste carti, niste concerte Queen. Doua volume din O mie si una de nopti in BPT. Mai imi lipsesc destule. Cred ca am ratat si un scandal pe niste bloage, i-am prins doar ecourile. M-am descurcat destul de bine cu sevrajul, desi uneori imi cam venea sa public ceva aici. Constat ca si altii au cam lasat-o moale in perioada asta, or fi pus ceva in vara si in caldura.

Multumesc celor care m-au vizitat in aceasta perioada si au avut gentiletea de a lasa cateva comentarii, m-au facut sa ma remontez un pic. Multumesc tuturor celor care au trecut pe aici, scuze ca nu s-a mai schimbat mare lucru pret de o luna. Aproape. Multumesc si pinguinilor constipati care au gasit de cuviinta sa ma muste de posterior in absenta, pe alte bloage sau echivalente, constat ca in unele zone nu se mai prinde Cartoon Network si nu se mai dau anti-depresive fara reteta. In definitiv merita si reclama negativa, nu, dragilor ?

Am schimbat tema, mai am inca de lucru – fonturi, culori, sa invat cum sa scap de lotusul ala insipid si sa pun ceva fain in loc. De corectat, de modificat, de pritocit. In rest, mi se pare ok. Oricum, mai lizibila. Am schimbat si blogroll-ul, l-am reorganizat pe domenii, oarecum. Sper ca e macar acceptabil aspectul. Daca mai este cineva pe care, spre rusinea mea, am uitat sa il trec, rog sa imi atraga atentia. Sunt batran si uituc.

Asa cum mi se intampla de fiecare data, n-am prea reusit sa fac nimic din ceea ce imi propusesem, asa ca eventualele rubrici noi mai au de asteptat. Nu stiu cat, poate pana oi lua vreun nesperat si mult dorit concediu. Sau pana cand toti cei care au peste un milion de dolari in cont isi vor imparti averea cu mine. Nu prea mai am nici tutun, ceea ce ma face relativ iritabil. Astept sa apara intr-un final Robert Musil la Polirom. E al dracului de cald. Si nu mi-ar fi stricat ceva mai mult somn.

Va multumesc pentru sustinere si sa ne citim cu bine pe viitor.

27 comments:

DeMaio said...

Long live Cinabru, ca să mă exprim aşa. Mi-am permis să nu te scot din blogroll, conform politicii mele, ştiind că ai să revii. Sper că eşti bine, cu chef de scris şi că pe acasă toate sunt bune şi toţi sănătoşi.
Şi...pe aici sunt, fie că vrei, fie că nu. Bine ai revenit, prietene :)

Cinabru said...

DeMaio, tu stii si unele dintre motivele pentru care am luat o pauza. Dar eu stiu si cat de mult au contat cateva cuvinte venite din partea ta, in anumite momente. Pe acasa toate-s bine, se poate si mai bine. Chef de scris sa dea Al de Sus ori Al din Balta, care dintre ei e la departamentul cesta.

Si eu ma bucur ca te-am regasit si aici, prietene.

DeMaio said...

Păi care o fi să fie, na, acum rânduri să avem, că de restul se îngrijeşte talentul :)
Bine că sunt lucrurile bune...şi sper din tot sufletul să fie de fiecare dată şi mai bune.

Cristina said...

Bine ai revenit...

white noise said...

bine-ai revenit!astept povesti!

Cinabru said...

DeMaio : sa dea Dumnezeu sa fie asa.

Cristina : multumesc pentru incurajari si incredere. Conteaza. Mult.

White Noise : timp si nervi sa fie, ca is multe de spus. Mai faine sau mai putin.

Tomata cu scufita said...

Buna seara, nenea Cinabru. :) Sunt foarte bucuroasa sa va revad. Mai ales cu acest nou look proaspat, aerisit, ingrijit si frumusel :) Nu ca inainte nu erati asa...
In blogosfera lumea s-a lasat pe tanjeala, asa ca si mine de altfel... asta e. vara e toropitoare, nu mai suntem la inceput, chiar asa de avizi de afirmare sau de a ne face auziti, asa ca ne permitem sa o luam mai usurel.
Oricum ma bucur ca ai revenit, sper ca cu forte proaspete si subiecte pe masura.
Eu nu mai am timp sa citesc asa mult, dar iti foarte multumesc pentru locsorul meu in categoria cartilor. :) Promit sa ma ridic la nivelul ei. :)

Cinabru said...

Tomata, multumesc. Cum eu te-am descoperit datorita recenziilor tale de carte - in treaca fie spus, tocmai pe gustul meu - am zis ca se potrivea categoria. Ma bucur ca iti place tema, si mie mi se pare mai buna decat precedenta. Inca nu perfecta, dar mai e timp.

Cat priveste timpul pentru citit, marea mea sansa este ca zilnic petrec vreo 3 ore prin autobuze si tramvaie. Altfel ar fi tare greu...

Cristina said...

Eram sigura ca vei reveni. Nu cred ca te-ai fi lasat de scris.

Alina Ioana Deac said...

Bine ai revenit in blogosfera! Stiam eu ca nu ne lasi de izbeliste!
Si uite ca si altii au mai lucrat cate ceva prin blogosfera in ultima vreme, chiar si unii care pareau mai lenesi :D . Ca nu stiu daca te-ai prins da "vinovata" de blogul asta (pe care tare iti multumesc ca l-ai adaugat la Blogroll! esti un mare domn ca de obicei) deci vinovata is tot io (adica alinaioana :D ).
Dar sa revenim la oile noastre. Asadar, tare ma bucur ca ai revenit . Chiar ca ti-am simtit lipsa in blogosfera. Abia astept noi povesti! Si pupici la aia mici, frumosi si - cu siguranta- destepti ca taticu.

Cinabru said...

Cristina, cam ai dreptate. Intr-un fel mi-a lipsit mai mult decat ma asteptam.

Cinabru said...

Alina Ioana Deac : banuiam io ca nu e doar o coincidenta de nume. L-as fi trecut mai demult, pentru ca e fain - chit ca nu sunt un mare ascultator de folk - dar abia recent l-am vazut pe sitemeter. Scuze pentru intarziere. Si sa ne citim cu bine si mai departe.

Alina Ioana Deac said...

Nu am lansat de mult blogul asa ca e bine ca ne-ai adaugat acum. Si nu-i bai ca nu esti mare ascultator de folk, noua oricum ne place de tine :) . Nu de alta da suntem noi mari ascultatoare de Pink Floyd si Queen printre altele. Asa ca tot ii bine. :D

Cinabru said...

Alina Ioana Deac : multumesc mult, sentimentul devine tot mai reciproc. Queen si Pink Floyd, asta da. Mai ales Queen. Pentru mine inseamna ceva cu totul special. Chiar, n-am mai scris demult de vreun concert, cam este cazul.

dragoş c said...

Welcome back! Eram sigur ca ai sa revii, e greu sa renunti la blogodependenta...

Tomata cu scufita said...

Eu nu pot sa citesc in chestii miscatoare, dar de multe ori, in statii cand astept diverse autobuze, mai apuc sa lecturez vreo cateva pagini. Si cum serviciul meu e aproape de casa, nici macar nu ma deplasez cu mijloacele de tranport in comun. Eh, lasa ca ma descurc eu...

Cinabru said...

Dragos C : multumesc pentru urare. Ai dreptate, se cam instaleaza dependenta, e un fel de nicotina in cantitati sanatoase.

Cinabru said...

Tomata : pai ne descurcam, ce sa facem. Dar te invidiez pentru ca ajungi atat de repede la munca. Si pe urma repede acasa.

Anonymous said...

Welcome back !

Cinabru said...

Anonim : multumesc. Am lipsit ceva.

anda grarup said...

sa-ti fie de bine vacanta si...spor la treaba :))

Cinabru said...

Anda Grarup : pacat ca n-am apucat sa fac mai nimic din ce imi propusesem. Poate data viitoare.

irina said...

Bine-ai revenit!

Cinabru said...

Irina : multumesc si bine te-am regasit.

zmeura said...

intors cu forte proaspete...asa imi place domnule.

camir said...

bag sama ca a aparut un stil mai incisiv :) e bine si asa, numai sa nu renunti!

Cinabru said...

Zmeura : ma bucur pentru comentariu. Sa ne citim mai departe. Si luna de miere pe cinste.

Camir : stii cum e, esti dragut, esti politicos, esti amabil, pana te calca unul sau mai multi pe coada. Si atunci parca se trezeste dracusorul de pe umarul stang. Si arde-i !

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...