6 Jul 2008

Doro Live la Rockin’ Transilvania


Potrivit Metalhead.ro, Doro va concerta pe 13 iulie 2008 la Sibiu, in cadrul festivalului Rockin’ Transilvania. Pe 12 iulie vor avea loc alte trei concerte : Benedictum, Testament si Kreator. Mai multe informatii – aici.


In primul rand – Doro Rules ! In al doilea, unul dintre putinele dezavantaje ale statutului ontologic de married with children este ca nu am cum sa plec la Sibiu. Asa ca cei care veti ajunge faceti macar o poza, dati de stire, scrieti un pic. Or something. Nu mi-a placut in exces ce a facut cu Warlock – cu notabile exceptii - si nu mi-a placut deloc Machine II Machine. In rest – este exact pe gustul meu.

Recomand oricui un album ca Doro (1990), True At Heart (1991), Calling the Wild (2000) si chiar ciudatul Love Me In Black (1998). Doro a jucat un rol imens intr-o anumita perioada critica din biografia mea, a fost una dintre vechile obsesii si ramane una dintre principalele preferinte. Cred ca ii datorez atat de mult, in pastrarea fragilului meu balans psihiatric, incat ar fi trebuit sa ajung la Sibiu. Intotdeauna exista o a doua sansa. Sper sa existe si de data asta si eventual sa am parte de Doro in Bucuresti.

Foto : www.dororocks.net



12 comments:

camir said...

Imi place, voi merge la Sibiu si o sa postez. Chiar ma intrebam daca merita, iar tu m-ai scos din impas :)

Cinabru said...

Merita, merita, Doro merita. Pacat ca mi-e imposibil sa ajung. Te astept cu poze, impresii si mult text. Daca ai ocazia, spune-i ca Cinabru o adora. :)

DeMaio said...

Mai avem şi Lita, că rocks rău de tot, în plus l-a făcut şi pe Ozzy să behăie balade :)
Da' tu are dreptate, care este. Doro e Doro, chiar şi la Warlock. Ah, ia să dau jos câte ceva, să ne mai amuzăm puţin...
O merge Doro după discografia Testament şi Slayer?

Cinabru said...

Merge. Dupa mine - e o imbunatatire. But that's just me...

DeMaio said...

Dom'ne, păi nu am altceva de făcut decât să încerc.

Cinabru said...

Incearca, domne, incearca.

tyler durden said...

Cred ca cineva e indragostit in secret

Cinabru said...

Yup, de Doro sunt de ani de zile. Recunosc fapta si nu o regret.

ovisopa said...

Poze de la Rockin Transilvania gasiti la adresa:
http://www.sibiul.ro/poze-sibiu/rockin-transilvania-2008/129/1/

Cinabru said...

Mersi pentru link.

Autumn said...

Canta bine tare tipa asta...

Cinabru said...

Anonim : si mie imi place foarte, foarte mult, si de ceva vreme. A avut si Machine II Machine, pe care nu l-am inteles, dar in rest mi-a placut tot. Si mi-a placut chiar mai mult decat inceputul cu Warlock.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...