1 Mar 2010

S-a lansat Agentiadecarte.ro

Pe 1 martie 2010, cu ajutorul unei echipe din care fac parte poeta Andra Rotaru, graficianul Mihai Zgondoiu şi webmasterul Adriana Cocic, s-a lansat proiectul web “Agenţia de Carte” – prima agenţie de ştiri şi comentarii on-line dedicată industriei editoriale din România, evenimentelor de carte şi scriitorilor români.

Un proiect pus în pagina realităţii şi a virtualului de Asociaţia EURO CULTURART din Bucureşti.

Agenţia de Carte îşi doreşte să creeze o puternică şi activă comunitate de autori de carţi care să îşi promoveze evenimentele lor editoriale.

Agenţia de Carte reprezintă prima producţie editorială românească pe web care adună în acelaşi loc informaţii la zi din industria editorială şi din spaţiul cultural autohton. Cu o structură editorială ingenioasă, rubrici permanente dedicate cărţilor, editurilor, autorilor şi cu actualizări în timp real, Agenţia de Carte îşi propune să genereze un nou tip funcţional de comunitate media. Comunitatea de Carte, în care autorii, editorii şi cititorii sunt actori şi creatori ai fluxului informaţional, putând propune, interacţiona şi promova informaţii şi opinii specializate. Orice eveniment artistic, cultural, ştiinţific şi infoeducaţional care va propune o carte sau un autor de carte îşi va găsi locul în rubricile Agenţiei de Carte. Informaţiile la zi pe care editorii şi autorii le vor trimite, precum şi un desfăşurător al evenimentelor în pregatire ne vor ajuta sa generăm actualizări editoriale de impact.

Echipa editorială:
Dan Mircea Cipariu, publisher (cipariu@yahoo.com)
Andra Rotaru, editor coordonator (rotaru.andra@gmail.com)

Mai mult pe agentiadecarte.ro

3 comments:

insemnaridinsubterana said...

Faină iniţiativă! Mulţumim pentru informaţii, Cinabru! :)

Cinabru said...

Si mie imi place ideea, sper sa iasa ceva util si frumos. Deja vad ca au inceput in forta. Cu multa placere :)

Gingasia said...

O idee foarte buna, felicitari. Astept vesti....!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...