13 May 2009

Au venit Lovecraft-urile :)

Si daca tot vorbeam aici de un viitor volum Lovecraft, azi mi-a venit si pachetul de la Tamada cu cele trei volume din seria Omnibus : At The Mountains Of Madness, Dagon & Other Macabre Tales, The Haunter Of The Dark. Arata excelent, au cam toate povestirile (cu putine exceptii, nimic important insa) si au ajuns la mine ceva mai repede decat anticipasem.
Si ca un bonus mi-am luat si cartea lui J.M. Barrie – My Lady Nicotine. A Study in Smoke, cel mai bun roman umoristic despre fumatorii de pipa. Pana acum seamana ca stil si umor cu Jerome K. Jerome, sper saptamana viitoare sa vina si o mica recenzie. Macar sa-mi destabilizez bugetul pe luna in curs, mai ales ca trebuie sa vina si biletul la Motorhead.

Asa ca acum fumez o pipa cu Ashton Sovereign (Mrg, n-am mai rezistat tentatiei), rasfoiesc cele trei volume si ascult ceva doo woop. Si mai scriu si aici. Curat multitasking. Si paradoxala combinatie.


7 comments:

ataraxia said...

Lovecraft este demential. Am citit Demoni si miracole si The Call of Cthulhu and other weird stories.

Si imi mai place sa ma dau pe wesbiteul http://www.hplovecraft.com/ unde sunt tot felul de chestii interesante despre el.

Laviniars said...

E super daca au venit asa repede cartile. Eu am comandat de prin noiembrie anul trecut ceva de la Nemira si pana acum... nimic; la fel de la Humanitas, de prin martie. Astept inca sa imi vina instiintarile in cutia postala. De la Tamada nu am comandat inca nimic (imi face cu ochiul seria Bob the Builder Pocket Library pentru Mihai pentru luna viitoare), dar din experienta, Teora si Editura Crisan sunt serioase - am luat de la ei multe carti pt copii.
De concurs nu am uitat, dar nu am mai citit nici o pagina de vreo 2 saptamani (...din cauza copchiilor :| me a little sad). Oricum, ideea cu livrarea gratuita numai pt ca ai scris ceva mi se pare super tare pentru cei mai netalentati ca mine :D .

Cinabru said...

Ataraxia : este, e genial. Mersi de site, o sa ma uit in seara aceasta.

Laviniars : cu Humanitas am luat si io tepe de doua ori, m-am lecuit, cu Nemira nu. Au fost ok. Cu Tamada pana acum totul a mers perfect, sper sa nu vorbesc cu ghinion. Baga-te la concurs, poate iei carti de 500 de lei, dear. :) Spune tu sincer la fostul tau coleg ca nu ai vrea.

Laviniars said...

@cinabru: ...mai trebuie sa spun?

mrg said...

Nu te stresa! Te-am invitat, doar.

Molia said...

M-am apucat azi de citit My Lady Nicotine. Am cedat dupa 6 capitole. Daca Aron ar arde autorul pe rug pentru blasfemie, eu unul ma multumesc sa il declar nedemn de luat in seama si marturisesc ca am fost plin de satisfactie cand am apasat shift+delete.
Continuand paralela obisnuita intre pipe si femei, consider vulgar din partea lui sa descrie experiente atat de intime pe un ton atat de ludic.

Posibil sa fie vorba si de refuzul meu inconstient de a ma identifica in vreun fel cu personajul nevrotic, dar prefer cred ca de vina sunt problemele autorului (si avea destule demne de luat in seama), nu ale mele.

Cinabru said...

Lavinia : :)

Mrg : am cedat, domne, suflet slab si pofticios. Ca e bun tare.

Molia : pana acum imi place, e umor englezesc in traditia lui Jerome. Sa vad mai departe, sa-mi fac o parere de ansamblu. Chiar ar fi interesant cand ne vedem sa-mi explici ce si cum, dpv psihologic.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...