31 Dec 2007

La Multi Ani

Va multumesc tuturor celor care ati trecut pe aici, macar o data. Va multumesc celor care ati trecut mai des si care ati gasit si ceva de spus. Va multumesc celor ce reveniti din nou si din nou. Celor care au avut ceva de criticat si celor care au avut ceva de laudat. Celor care mi-au impartasit bucuriile lor sau nereusitele.

A fost un an cu bunele si relele sale, cu cateva mici succese si destule dezamagiri. Sper ca noul an sa fie mai bun pentru noi toti. Sa ne citim cu bine.



La Multi Ani tuturor

de la Bubu, Butucu, Cinabra si Cinabru




8 comments:

Laviniars said...

La Multi Ani!!!...
Ii pup pe Bubu si Butucu... si pe Cinabra si pe tine si va doresc tot binele din lume, iar tie in special, postari cel putin la fel de interesante ca pana acum (chiar ma/ne intrebam de cateva zile ce s-a intamplat de nu ai mai scris nimic).

DeMaio said...

La Mulţi Ani tuturor, măi oamenilor, multă sănătate şi fericire să vă fie. Mă abţin să-i pup pe Bubu şi Butucu, nu de alta, dar nebunii pot interpreta, mă abţin s-o pup şi pe Cinabra, că poate te mai vizitez şi vreau să plec viu (:d), dar să ştiţi că o parte din sufletul meu este mereu lângă voi!

Tomata cu scufita said...

Doamne ce copii frumosi!!!! Sa va traiasca, sa va creasca frumosi si drepti (in toate sensurile cuvantului) si sa va bucurati impreuna de un an plin de reusite si de dragoste.

Cristina said...

La multi ani cu bine,si sa aveti tot ce va doriti.

Aky said...

Si multa liniste si bucurie..

Cinabru said...

Va multumim tuturor pentru urari. La Multi Ani. Si tot ce va doriti.

zmeura said...

cu intarziere va spun si eu "la multi ani", sa fiti fericiti pana la adanci batraneti, iar cei mici sa fie sanatosi (sunt superbi).

sa ne citim/auzim cu bine!

Cinabru said...

Multumim la fel, Zmeura, sa dea Dumnezeu asa sa fie. Sa ne auzim cu bine.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...