6 Dec 2007

Un nou blog de fotografie : Laviniars

Un blog de arta fotografica – Arta Laviniei – pe care il asteptasem de ceva timp si care are inca din start cateva imagini superbe. Cu siguranta ca nu va fi si ultimul, pentru ca o cunosc pe autoare si stiu de ce e in stare cand are un aparat foto. Mai ales unul de calitate.

Am lucrat alaturi de Lavinia ceva timp, si cam eram la curent cu ce mai fotografia. Dupa cum se vede si pe blog, are talent si stie sa dea viata unei imagini, asa cum mai vazusem mai mult prin reviste. Personal, nu ma bucur de talent nici in acest domeniu. Din pacate. Ea, da.

Uitasem ce e mai important. Adresa :
http://laviniars.blogspot.com/

Sper sa le placa si altora, chiar daca in acest moment sunt cam putine imagini (aluzie fina). Succes, Laviniars.

5 comments:

Serban Media said...

eu sper sa se apuce serios de scris, ca ma tot ameninta ca isi termina articolele ei din numarul 3 din Hortipedia; ocazie cu care o sa si apara niste foto trase de ea, dragute, zic eu...

Laviniars said...

uau... merci frumos, cinabrule. parca nici nu ar fi vorba despre mine, ca eu sunt un simplu om care mai apasa pe butonul camerei foto din cand in cand si care spera ca din 20 de astfel de ''apasari'' macar una sa iasa ''cu folos''. alea care ies, apar pe blog. :)

@ serban:
greu cu atatea joburi, dom'le. oricum, ar fi multe de care trebuie sa ma apuc serios...

tavi said...

"Un blog de ARTA fotografica".
Din pacate nu este un blog de arta fotografica ci este un blog cu si despre fotografie sau daca vrei un termen pentru a-l incadra mai bine, pot spune ca acolo se regasesc fotografii de foto club.
Tot timpul se creeaza confuzia asta. Nu am nici o intentie aiurea, dar e ca si cum eu as spune despre un banc pe care l-am scris ca este o capodopera literara. Sunt 2 medii diferite care folosesc acelasi instrument.

Cinabru said...

Tavi : am inteles ce vrei sa spui, dar nefiind un specialist in domeniu, mi se parea ok sa ii spun si asa. Mie imi plac, la fel de mult mi-au placut si imaginile de pe blogul tau. Ca sa fie toata lumea multumita, sa speram ca in curand si pe Lavinars vor aparea fotografii care sa fie mai pe gustul tau.

PS : unele din fotografiile de pe blogul tau sunt cu adevarat remarcabile.

Fotograf Nunta said...

Din ce in ce mai multe blog-uri de fotografie. Este bine ca apar din ce in ce mai multi pasionati.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...