16 Jan 2010

Din avatarurile unui idiot

Mai devreme anuntam ca vreau sa schimb tema blogului, sa fac si niste modificari in bloroll, sa sterg si niste postari mai vechi. Si asa de bine am mesterit si asa de bun sunt (curat Surubel si Piulita) ca am reusit sa sterg si cateva postari din decembrie si toate din ianuarie. Le-am recuperat pe cele mai importante - sper pe toate - dar comentariile voastre s-au dus in neagra genune a nefiintei. Imi prezint scuzele, ca altceva nu mai pot face.

Sunt complet idiot. Cu atat mai mult cu cat nu renunt si continui sa schimb si sa editez pe aici. Rugati-va pentru mine sa nu sterg tot. Pentru ca sunt perfect capabil.


14 comments:

DiAnais said...

Mie imi placea tare mult template-ul celalalt. Boem si romantic... :) Asta pare mai jurnalistic... da nu-i rau deloc nici asa.
Si nu-ti fa griji...toata lumea isi prinde urechile in html..:). Eu inca incerc sa-mi dau seama cum s-ar putea face backup la blog pentru a nu mai pati din astea..

Cinabru said...

Si mie imi placea, dar reusisem sa-l stric dupa cateva tentative nereusite de a-l imbunatati. Si decat sa il pun din nou, am vrut altceva, oarecum mai dinamic. Mai mult, tema pe care o aveam inainte am tot regasit-o peste tot. Si nu in ultimul rand simteam nevoia unei schimbari.

Io fac pana la urma din blogspot cu export blog, n-am gasit alta solutie. Doar ca de data asta nu mai facusem de pe la jumatatea lui noiembrie.

CELLA said...

mulţumesc:)
chiar tăcută sunt constant(ă): cititoare

Adina said...

Cheie de piuliţă, cleşte plat şi ciocan am eu, pot să ţi le dau. Dar letcon pentru lipit nu am; daca vrei îţi pot împrumuta totuşi un draibăr :)

Curaj oricum; îmi place tema asta.

Maya said...

oare de la 1001 de nopti ti se trage? te-a vrajit sheherezada :)))..cu sau fara postari eu raman cititoare fidela ..

Cinabru said...

Cella : iti multumesc.

Adina : in sfarsit. Deja sotia ma cam dezumflase intr-o discutie particulera, afirmand ca e o tema tare urata. Ma bucur ca iti place, imi gasesc si eu aliati in confruntarea estetica. Ce-i aia draibar, ca de restul am mai auzit pe la televizor :)

PS : la noi in casa tot sotia se ocupa de reparatii si mestereli.

Maya : a aparut deja volumul 3 si il astept pe al patrulea. Eram cu mintea vraiste si am sters aiurea. Iti multumesc pentru sustinere si constanta. Sper sa nu te dezamagesc vreodata.

mofturi de ochelarist said...

Imi place.Are un aspect mai dinamic.

Adina said...

@Cinabru - DRÁIBĂR, draibăre, s.n. Burghiu de oțel pentru găurit lemnul. – Din germ. Treibbohrer.

Eu am cules cuvantul de la bunica-miu, care-l folosea pentru condimentarea unor variate si expresive ziceri de bine.

Am chiar si folosit astfel de unelte, bunica-miu fiind tamplar si lasandu-ma sa ma joc prin atelierul lui. De unde si tendinta spre mestereala :)

Memories, memories...

Baiatul Ciudat said...

Salut , vrei sa faci link exchange cu http://baiatulciudat.com . Daca da poti sa ma treci cu " Baiatul Ciudat " iar link : " http://baiatulciudat.com " . Cand m-ai adaugat la blogroll te rog lasa-mi un msj cu datele de contact sa te adaug si eu.

O zi buna :)

Bianca said...

Mie îmi place mult tema asta, cred că ne-a lovit ceva că și eu am schimbat-o chiar luni după mult timp în care m-am tot gândit dacă e OK sau nu mișcarea :)

Cinabru said...

Mofturi de ochelarist : asta imi doream si eu, ma bucur ca lasa impresia asta.

Adina : in cazul asta cat de curand te chemam pe la noi sa ne ajuti la reparatii. Vad ca stii limbajul de specialitate, nu gluma.

Gabriel Ionut : rezolvam in seara asta sau maine, ok ?

Bianca : am vazut si la tine, mi-a placut. Coincidenta cu nevoia asta de schimbare. Cine stie, poate unde suntem amandoi in aceeasi zodie.

feeria said...

Cinabru, un mic offtopic, ce se petrecu cu amicul DeMaio? Ca vad c-a disparut complet din toate cele trei locuri. Ceva mi-a scapat!

Cinabru said...

Feeria : acum pe Demaio.info e RockTalk, pe care ti-l recomand. DeMaio scrie acum pe mjollnir.demaio.info, dar mai rar decat inainte. Nu a renuntat, a facut niste schimbari mari.

feeria said...

Pai stiam de schimbare, doar ca azi am incercat sa intru- ca si acum- si totul era gol. Uhm, acum si-a revenit. Am crezut c-a fost iar o faza din aia de parjolit pamantul si retragere in creierii muntilor. :D

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...