22 Aug 2007

Sarkozy cere castrarea pedofililor. Cinabru ofera solutii

Potrivit cotidianului Ziua, din 22 august 2007, presedintele francez Nicolas Sarkozy a propus castrarea chimica a pedofililor recidivisti, mai exact un tratament hormonal administrat in perioada detentiei, pentru a le taia cheful de aventuri pe viitor. Ideea va revolta cu siguranta spiritele mai "libere" si mai "nesupuse", sustinatoare a libertatilor de tot felul, care se inflameaza rapid cand drepturile unui recidivist nu sunt totale. Sunt curios care va fi pozitia NAMBLA in acest caz. In definitiv, pedofilul este un om eminamente bun, care a gresit o data, de doua, de multe ori, si merita o sansa. Adica sansa de a se mai distra cu un copil sau mai multi. Cinabru crede ca propunerea este necesara - chiar obligatorie - dar si-ar dori mici amendamente. Neinsemnate. Pe alocuri.

Pentru prima infractiune (in acest caz nu trebuie sa existe recidiva) cea mai la indemana solutie ramane castrarea. Cum cea chimica ar costa prea mult, Cinabru a gasit o solutie ieftina si rapida : cosorul de vie. Cine a vazut vreodata unealta, stie la ce ma refer. Folosind ingenios aceasta scula, se taie scrotul cu tot cu bilute si jucaria pedofilului. In locul ei se va monta o sonda, pentru firestile nevoi. Intreaga operatiune, care n-ar dura prea mult, se face, normal, fara anestezie, pentru ca adesea pacientul poate avea probleme de la anestezic. Dupa taiere, zona incizata se cauterizeaza. Cinabru recomanda fierul incandescent sau aparatul de sudura. Operatul poate fi apoi reintegrat cu succes in societate.

Nota : pedofilul trebuie legat zdravan, pentru ca ar putea sa nu inteleaga utilitatea operatiei, stricand momentul in care trece de la statutul de barbat cu probleme psihice la cel de papusa Ken, celebrul iubit al lui Barbie, incorect din punct de vedere anatomic. Muzica de fundal : Britney Spears.

Exista riscul, spun vocile tolerante, ca pedofilul sa nu supravietuiasca. Este un risc asumat. Pentru femeile vinovate de aceeasi infractiune, mult mai putine, inca nu am o solutie. Dar promit sa ma gandesc.

Daca aceasta varianta este prea barbara, socanta si nu respecta drepturile pedofilului, Cinabru s-a gandit si la una de rezerva, un joc de societate care ar putea fi televizat : 72 de ore cu prietenii din celula. Pedofilul condamnat este lasat intr-o celula cat mai mare, eventual cu mobilier si neaparat camere de filmat. Alaturi de el se vor gasi intre 15 - 20 de alti condamnati, pentru delicte diverse, preferabil cat mai violente. Jocul este simplu si fascinant : pret de 72 de ore pedofilul are ocazia sa se joace cu echipa. Este varianta obligatorie pentru cazurile in care violul a fost cauza directa sau indirecta a mortii copilului. Intregul joc va fi transmis online.

Reguli si recompense :

1. Membrii echipei primesc atatea cartuse de tigari cate bucati mai sunt de gasit din pedofil. Nu conteaza marimea si felul acestora.
2. Echipa nu foloseste arme albe sau de orice fel, pentru ca jocul de-a magarusul cu pedofilul este mult mai interesant. In anumite cazuri se pot admite accesorii trendy, precum elementi, brice de ras si tevi de plumb. Eventual cuie, un ciocan mic si un bomfaier. Nu se admit drujbele si bormasina.
3. Pedofilul trebuie sa reziste cat mai mult, dar cel putin un membru al echipei trebuie sa il loveasca in orice moment ales.
4. Pedofilul trebuie sa tipe cat mai mult, ceea ce incurajeaza echipa sa gaseasca noi moduri de folosire a condamnatului.
5. La sfarsitul celor 72 de ore, daca pedofilul are puls si activitate cerebrala, echipa va primi 3 luni de carcera.
6. Pentru fiecare fractura deschisa - o friptura in sange. Pentru fiecare fractura banala - o bere.
7. Echipa nu are voie sa foloseasca scrumiere, are pedofil.
8. Echipa trebuie sa experimenteze cat mai mult. Nu exista limite. Doar cea de timp.
9. Pentru motivarea echipei, fiecare membru va primi dosarul condamnarii, cu toate fotografiile si marturiile victimelor sau familiilor.
10. Participantii supravietuitori beneficiaza de o zi reducere din pedeapsa. Aceasta va fi recuperata, la eventuala eliberare, cu 72 de ore necesare pentru birocratie.

Aplicand aceste doua proiecte simple si distractive, Cinabru crede ca numarul pedofililor va scadea destul de rapid sau chiar de tot. Cat mai repede. Si nu, Cinabru nu este de acord cu simpla condamnare la moarte, vrea ca mai intai pedofilul sa sufere. Cat mai mult. Cat mai intens. Si inca nu este destul.

4 comments:

cinabra said...

total de acord cu castrarea pedofililor. Un pic cam detaliat planul tau, lucru care denota un pic de cruzime si fanatism, dar aici te inteleg pentru ca si eu as face la fel sau mai rau daca ar fi vorba de cineva care s-ar lua de baietii mei.

Cinabru said...

Intotdeauna birocratii au nevoie de detalii. Si daca exista site-uri unde pedofilii isi detaliaza aventurile, cu lux de amanunte, sa detaliem si noi care ar fi solutiile ideale. Si nu e cruzime, nici razbunare, este pedeapsa.

DeMaio said...

Subscriu. Şi eu şi şeful meu.

Cinabru said...

Ma bucur sa aud asta. Poate strangem semnaturi pentru o initiativa legislativa. Ar fi frumos.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...