13 Aug 2007

I'm a musical prostitute, dear…


Sub acest titlu dat de fani circula poate cel mai cunoscut interviu acordat vreodata de Freddie Mercury, cunoscut pentru aversiunea sa pentru presa in general si mai ales pentru jurnalistii de scandal. Departe de imaginea sa vulcanica de pe scena, Freddie prefera sa evite discutiile cu jurnalistii, acordand greu interviuri, mai mult scurte declaratii in cadrul conferintelor de presa. Asa ca acest interviu din 1985, disponibil integral si in format video (din pacate nu de cea mai buna calitate) este nu doar o raritate, cat o sursa documentara de prima mana. Este (din cate am vazut/citit pana acum) si cel mai amuzant, cel mai liber si dezinvolt, poate cel mai interesant, trecand de la viziunea lui Freddie asupra vietii la stilul sau de a compune, de la presa de scandal la Queen, de la nefericirea unui muzician adulat pana la isterie de fani la pasiunea sa pentru arta. Un document interesant pentru fani si nu numai.

Interviul complet, in format text, pe Queencuttings.com.


2 comments:

drakar said...

Varianta integrala nu se gaseste cumva si pe unul din DVD-urile Queen aparute dupa 2000? Greatest Video Hits 2 parca... in fine, stiu ca l-am vazut integral pe un DVD si imaginea era destul de buna.

Cinabru said...

Ba da, dar momentan chiar nu imi aduc aminte exact unde. Sigur se gaseste pe youtube si pe QueenHub. Cred ca ramane cel mai bun interviu acordat de Mercury.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...